Strandweg 21 | 3151 HV | Hoek van Holland | 0174-382898

Bremen Open op Museum – Cultuur Dag 2017

Op 23 september werken vele Hoekse museale- en culturele instellingen samen om het publiek een beeld te geven van de diversiteit aan activiteiten.

Zo zal de Bunker Bremen – een locatie van de stichting ‘Fort aan den Hoek van Holland’ gratis toegankelijk zijn. In deze monumentale bunker is veel te zien en te horen. Diverse exposities en unieke documentaires herinneren aan  woelige jaren. Deze exposities zijn verzorgd door het Nederlands Militair Kustverdedigingsmuseum eveneens een onderdeel van eerder genoemde stichting.

 

Bunker Bremen is gelegen in het prachtige Vinetaduin en is te bereiken via de toegang van af de Strandweg tegenover voormalig station Strand. Dit nu gesloten natuurgebied wordt beheerd door de stichting het Zuid-Hollands Landschap waarmee fantastisch samengewerkt wordt.
Als uiting van een uitstekende samenwerking zal net als vorig jaar de stichting ‘ Het Historisch Genootschap Hoek van Holland ‘in de Bremen aanwezig zijn en een foto collage vertonen over de geschiedenis van Hoek van Holland.

Bunker Bremen is zaterdag 23 september van 10.00 tot 17.00 uur geopend.