Strandweg 21 | 3151 HV | Hoek van Holland | 0174-382898

VestingHoekvanHolland

VestingHoekvanHolland

Op zondag 11 november is de nieuwe website www.vestinghoekvanholland.nl van het Nederlands Militair Kustverdedigingsmuseum en het Atlantikwall-museum on-line gegaan. Beide musea gevestigd in Hoek van Holland hebben een toeristische website gemaakt voor een brede doelgroep waarbij het militair erfgoed uit de regio onder aandacht wordt gebracht.

 

De nieuwe website is een nieuwe stap in de samenwerking tussen beide musea. Beide musea willen zich naar toeristen en andere doelgroepen als één organisatie, “Vesting Hoek van Holland” presenteren op verschillende locaties met gecombineerde arrangementen.

 

Op de nieuwe site is natuurlijk ook een informatiebron voor wandel, fietsroutes, horeca en locaties die vrij te bezoeken zijn. Ook activiteiten van andere organisaties worden vermeld.

De site wordt komende maanden verder uitgebouwd. Binnenkort komt de site ook in het Engels en Duits beschikbaar. Vanaf februari 2019 zullen de nieuwe openingstijden bekend gemaakt worden en kunnen de eerste arrangementen on-line geboekt worden voor het nieuwe seizoen.
(12-11-2018)