Strandweg 21 | 3151 HV | Hoek van Holland | 0174-382898

Verdedigingspark Arrangement: 2 musea op 3 locaties

Verdedigingspark Arrangement: 2 musea op 3 locaties

Bezoek het Atlantikwall-museum; museum bunker 611 en origineel ingerichte bunker 625 en het informatiecentrum van het Nederlands Militair Kustverdedigingsmuseum in Bunker Bremen in het Vinetaduin met een combikaart op één dag.

Ontdek de 4 lagen krijgsgeschiedenis van het Verdedigingspark door. een bezoek aan de 3 locaties. In het gebied zijn Nederlandse vestingwerken uit de eerste wereldoorlog en Interbellum aanwezig. De Duitse bezetters bouwen de Atlantikwall. Tijdens de Koude Oorlog zijn Duitse bunkers verbouwd en hebben de Amerikanen er installaties gebouwd. Ontdek de verschillende interessante verhaallijnen op beide locaties.

Dit middag vullende programma kan worden afgesloten met een aantrekkelijke horeca korting bij restaurant La Porte Salute op vertoon van uw combikaart.

De samenwerking tussen beide stichtingen  heeft geleid tot verschillende thema arrangementen in samenwerking met lokale horeca die komende weken bekend gemaakt zullen worden.

Het Verdedigingspark Arrangement is op de volgende dagen te boeken: 5 mei, 2 juni, 7 juli, 4 aug, 6 okt en 3 november (alle data in 2019).

Meer info of boeken via onze site:  Boek hier uw arrangement
(13-4-2019)