Strandweg 21 | 3151 HV | Hoek van Holland | 0174-382898

Kerstmarkt in Keukenbunker groot succes

Kerstmarkt in Keukenbunker groot succes

De door stichting Fort aan den Hoek van Holland georganiseerde kerstmarkt in de Keukenbunker bij de ingang van het Vinetaduin aan de Strandweg trok afgelopen zaterdag vele bezoekers.

Zij snuffelden langs de tafels op zoek naar fraaie kerstspullen of boeken. Alles in de sfeer van 1900 . Korporaal Zondag had de leiding van de keuken en serveerde overheerlijke snert, glühwein en warme chocomelk voor de kinderen.

Aanstaande zaterdag is de kerstmarkt weer open van 10.00 tot 16.00 uur en ook dan kan opnieuw genoten worden van de kunsten van de korporaal van dienst in de keuken en geluisterd worden naar de fantastische verhalen van de aanwezige militairen van de  vroegere kustverdediging.

Ook Bunker Bremen met verschillende prachtige exposities en informatieve films kan voor of na bezoek aan de kerstmarkt bezocht worden. In het hoekje van de stichting het Zuid – Hollands Landschap ( ZHL) is voorlichtingsmateriaal  aanwezig over de belangrijke activiteiten van deze stichting .Kortom alle ingrediënten voor een gezellig leerzaam uitje.
(18-12-2017)