Strandweg 21 | 3151 HV | Hoek van Holland | 0174-382898

Erfgoedpaspoort Atlantikwall

Erfgoedpaspoort Atlantikwall

Om de Atlantikwall in Zuid-Holland en IJmuiden bij kinderen tussen de 10 en 14 jaar op een leuke manier onder de aandacht te brengen, en ervoor te zorgen dat ze de Atlantikwall écht gaan beleven, heeft het Erfgoedhuis Zuid-Holland een Erfgoedpaspoort Atlantikwall gemaakt. Dit mooie paspoort, vol met wetenswaardigheden en vragen over de Atlantikwall, maakt het nóg leuker om hier rond te speuren. Er staan zestien locaties in het paspoort om te bezoeken. Het paspoort is gratis bij ons verkrijgbaar.

Bij het bezoeken van ons museum, of één van de andere locaties, krijg je een unieke stempel in je paspoort. Bij vijf stempels maak je kans om een mooi stripboek te winnen over de Atlantikwall. Twee stempels krijg je al cadeau, dus kom naar ons museum en daarna naar nog twee anderen en je kunt al meedingen naar deze mooie prijs !

Kijk voor meer informatie op https://www.erfgoedhuis-zh.nl/nieuws/2022/nu-verkrijgbaar-erfgoedpaspoort-atlantikwall-voor-kinderen/

De bunkers Bremen en Hamburg zijn iedere zaterdagmiddag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Rondleidingen zijn dan op 13.00 en 14.30 uur. Graag op afspraak – bunkerbremen@forthvh.nl – om teleurstelling te voorkomen. Vol is vol. Voor groepen is het mogelijk aparte afspraken te maken, ook doordeweeks.
(12-7-2022)